Stop Chris Bangle

Auteur: , 2 Reacties

Een aantal BMW fans zijn boos op de BMW chief designer; Chris Bangle. Een online petitie heeft inmiddels ruim 11.000 handtekeningen opgeleverd van mensen die het niet eens zijn met de stijlen die BMW in de laatste modellen heeft verwerkt.

De tekst op de petitie luidt: “Thank you for creating such great automotive machines. Exhibiting the highest standards of performance, design, luxury, and prestige. Once again the undersigned thank you, BMW, for creating our dream cars. Please continue doing so, fire Chris Bangle, and DO NOT allow him to design [ruin] any more of your wonderful BMWs.”

Ben je het er mee eens? gaa naar petitiononline.com.2 reacties

Gewoon belachelijk, zonder Bangle zouden alle BMW’s er hetzelfde hebben uitgezien, kijk maar naar Audi of Mercedes waar de meeste ontwerpen inspiratieloos zijn. Ik geef toe dat Chris ook een aantal minder aantrekkelijke auto’s heeft getekend, maar ja, niemand is perfect…
Waarschijnlijk is deze petitie gestart door een aantal leeghoofdige conservatieve Amerikanen.
erg triest, ik heb net de petities bekeken en het zijn echt een stel drollen, waarschijnlijk zal 95% van de mensen daar niet eens 1x in een 7 serie zitten, laat staat er een kunnen aanschaffen…….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).