Nissan Zaroot: SUV met vleugeldeuren

Auteur: , 1 Reactie

SUV's zijn hot, vleugeldeuren zijn hot, dus een SUV met vleugeldeuren is "Tha Bomb" !!! Zo simpel als 1 + 1 = 2 Dit moet Nissan gedacht hebben toen zij besloten een nieuw conceptmodel uit te werken. Het resultaat is de Nissan Zaroot. Op de komende Autosalon van Genève zal deze stoere SUV worden gepresenteerd. Het is een studiemodel van een “sportieve SUV” zoals die er ooit kan komen uit te zien. Volgens de maker combineert de Sports(!) Utility Vehicle de traditionele kenmerken van een luxe 4x4 met “serieuze offroad-capaciteiten en een futuristische styling. Ik kan niet wachten op de eerste echte foto's...

Lees meer op autotelegraaf.nl1 reactie

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).