Snelle Lancia Ypsilon

Auteur: , 1 Reactie

Er zijn spionage foto's opgedoken van een snelle Lancia Ypsilon. Volgens de geruchten zou de ze "Sport" versie worden uitgerust met de 150 pk 1.9 16V Multijet diesel uit o.a. de Alfa 147 en GT. Een Alfa 147 met deze motor sprint in 8,8 seconden naar de 100 om door te stomen naar een top van 208 km/u. De Lancia Ypsilon is ongeveer 200 kg lichter dan een 147, dus het kleine Lanciaatje zal zeker goed presteren. Enigszins vergelijkbaar is de Seat Ibiza 1.9 TDi Cupra die 160 pk levert, maar ook deze auto is groter (20 cm langer) en zwaarder (100 kg) dan de Ypsilon. De Seat sprint in 7,6 seconden naar de 100, een waarde die de Ypsilon ook zou moeten halen.

Lees meer op ItaliaSpeed.1 reactie

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Wow wat een vette bak!! Had al wel van deze uitvoering gehoord, maar nog niks over de prestaties gelezen. Heb zelf een proefrit gemaakt in een 1.4 16v en die was al supersnel!! Maar snel sparen voor deze dan….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).