Audi populairste merk in China

Auteur: , 1 Reactie

In een verkiezing in het Chinese autoblad Auto Pictorial’s is massaal op Audi gestemd. In het zusterblad van het Duitse Auto Motor und Sport haalde de verschillende Audi modellen top posities in hun categorie...

De lezers werd bovendien gevraagd om de merken te beoordelen op techonlogische ontwikkeling, kwaliteit en service. Audi scoorde op al deze dimensies erg goed en bleef alle concurrentie voor.

Een van de mogelijke redenen voor dit succes is dat Audi de eerste “premium” autofabrikant was die in China auto is gaan produceren. De Audi A6 wordt sinds 1999 in China geproduceerd en in 2003 is de productie van de A4 daar gestart.

Via Fourtitude.com.1 reactie

BeLikeNoOther
-edit: zeg dan niks-

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).