Grootste pickup ooit

Auteur: , 2 Reacties

Dodge onthult in Chicago de nieuwe Dodge Ram Mega Cab. De cabine van de Mega Cab is de grootste met een lengte van 282 cm en een beenruimte van 112 cm voor de tweede zitrij. De vlakke vloer van de open laadruimte is 2,3 m2 groot en ook in de cabine is er nog meer dan genoeg ruimte om spullen kwijt te kunnen.

In de cabine kunnen overigens zes passagiers een plekje zoeken en die kunnen daar genieten van een DVD systeem, stoelverwarming of een fris briesje door de electrisch te openen achterruit of het schuifak.

De Mega Cab configuratie is beschikbaar voor de 1500, 2500 en 3500 modellen en in SLT- en Laramie-uitvoering met de Ram Heavy Duty Cummins Turbodiesel en Hemi-motoren. De versie is van buiten herkenbaar aan de speciale grille met verchroomde details (via autoweek.nl).2 reacties

Aight!
Een slaapAuto!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).