I park like an idiot…

Auteur: , 1 Reactie

U kent ze wel... van die figuren die niet al te netjes hun auto parkeren. Het liefst op zo'n manier dat ze de twee laatste plekjes bezet houden, zodat anderen nog een paar blokjes om kun om een ander plekje te zoeken. Zelf heb ik dat ook eens gehad voor mijn deur. Midden op twee parkeervakken stond een lelijke Eend en ik kon verderop in het gras parkeren. Nadat deze er vier dagen had gestaan, was ik het zat. Voorzichtig ben ik achteruit gereden tegen zijn voorbumper aan... Daarna vol op het gas om het Eendje even netjes in een parkeervak te duwen. Het liefst had ik ook nog zijn banden laten leeglopen, maar toen won mijn "goede" opvoeding het van het opstandige duiveltje in mij.

Ook wel eens van dit soort frustraties: plak een sticker.1 reactie

LOL

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).