Mercedes test in werelds grootste windtunnel

Auteur: , Geen reacties

Voor de ontwikkeling van onder andere de climate-control in de nieuwe Mercedes R-klasse heeft de Duitse autofabrikant geen halve maatregelen genomen. Uitvoerige testen werden uitgevoerd in verschillende werelddelen en in werelds grootste windtunnel. Op die manier werd de nieuwe R aan de meest extreme en meest uiteenlopende omstandigheden blootgesteld...

De Mercedes R-klasse is geen doorsnee auto. Even wat maten: Met zijn inhoud van 4,5 m3, een voorruit met een oppervlakte van 1,5 m2 en een panorama dak van 1,2 m2, kan rustig worden gesteld dat we hier niet met een doorsnee auto te maken hebben. Klimaatcontrole deskundigen van Mercedes-Benz hebben er een behoorlijke uitdaging aan gehad…

Lees meer op: germancarfans.comEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).