Vloot van 63 Audi’s A8 voor Ronaldo

Auteur: , 2 Reacties

Op valentijnsdag is voetballer Ronaldo getrouwd met zijn liefje Daniella Cicarelli. Voor het vervoer van de gasten heeft Ronaldo maar liefst 63 Audi A8's laten aanrukken. Slechts 47 van de auto's is uitgerust met de 6.0 W12 en 16 met de 4.2 V8 motor. Ronaldo schijnt een echte Audi fan te zijn, voor zijn huidige A8 6.0, reed hij een RS6. Overigens de 63 A-achtjes zijn gehuurd bij Audi zelf, dus als je nog een feestje hebt...2 reacties

Weer een oud artikel waarop nooit is gereageerd… :P . Ik vraag me af wat je met een 6.0 W12 en een 4.2 V8 moet om passagiers te vervoeren :S . De 3.0 is toch al goed genoeg? Maar ja, dat is natuurlijk Ronaldo :P …
dit is zo slecht,,

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).