Alfa Romeo 159

Auteur: , Geen reacties

Op Autoscoops.nl is een artikel verschenen over de naam van de opvolger van de 156. Over twee weken zal op de autosalon van Genève de opvolger van de succesvolle 156 gepresenteerd worden. De discussie woedt nu welke nummer de opvolger zal krijgen. 157 is logisch, maar 158 ook om zo in lijn te komen met een 147 opvolger. De geruchten gaan dat het 159 wordt, omdat een naam met verleden is voor Alfa Romeo. De Tipo 159 is een roemruchte naam uit de historie. Ook zou de auto qua grootte sterk richting de 166 groeien, wat ook een reden zou kunnen zijn om de naam 159 aan te houden...

Lees meer op: Autoscoops.nlEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).