Mercedes Vaneo geflopt en afgeserveerd

Auteur: , 2 Reacties

Mercedes gaat afscheid nemen van de Vaneo. Op 30 juni 2005 rolt het laatste exemplaar van de band. De geflopte MPV is dan een kleine 3,5 jaar op de markt geweest. Het model gaat de geschiedenisboeken in als één van de minst succesvolle en kortst gebouwde volumemodellen ooit. Dat het doek snel zou vallen voor de Vaneo hing in de lucht. Mercedes pijnigt zichzelf alleen maar door het model langer te bouwen. Afgelopen jaar zijn ongeveer 1.000 stuks per maand vervaardigd, terwijl Mercedes tijdens de introductie in augustus 2001 nog lieten weten over een productiecapaciteit te beschikken van 60.000 stuks...

Lees meer op: Autotelegraaf.nl2 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Joeri De Jongh
Jammer, ik rij met één van de eerste Vaneo’s en ben er nog steeds heel blij mee. Jammer dat mijn volgende geen vaneo meer kan zijn. Dit type had heel wat capaciteiten. Mercedes had meer promotie moeten voeren!
Jammer het is een geweldige auto voor mensen met een lichamelijke beperking of handicap. Ideaal is de schuifdeur en de hoge gemakkelijke instap. Er zouden meer mensen eens op moeten letten.
Nederland vergrijst sowieso dus met beperkingen komen de meesten van ons toch tegen op den duur.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).