Rinspeed Chopster onthuld

Auteur: , 2 Reacties

We schreven er al eerder over, maar nu zijn er ook officiele foto's verschenen van de Rinspeed Chopster. De Chopster is een compleet verbouwde Porsche Cayenne waarvan bijna niets meer origineel is. Het dak is 7 cm verlaagd en ook de voorkant is aangepakt met nog grotere luchtinlaten en een voorspoiler. Ook motorisch is de auto ook aangepakt, de 8-cilinder turbo levert een vermogen van 600 pk en een koppel van 800 Nm in plaats van de standaard 450 pk. Dat zorgt voor een acceleratie van 0-100 km/h in 4,4 seconden en een indrukwekkende topsnelheid van 290 km/h.

Niet te veel gummen, want de banden zijn werkelijk gigantisch. 23 Inch velgen met banden in de maat 315/25 ZR23 die bij de kwikfit toch aardig aan de prijs zullen zijn.

Het interieur biedt plaats aan vier personen die ieder hun eigen met alcantara beklede Recaro sportstoel hebben. De passagiers hoeven zich niet te vervelen, dankzij de aanwezige TV, DVD speler en PlayStation (via: autowereld.com).2 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
doe mij er maar 1
van voor heeft hij iets weg van de peugeot 407…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).