Christijan Albers krijgt Mercedes SLR McLaren

Auteur: , 6 Reacties

Zo mocht Christijan Albers onlangs nog een Porsche Carrera S mee naar huis nemen en nu ontvangt hij alweer één van de eerste exemplaren van de Mercedes-Benz SLR McLaren die voor de Nederlandse markt bedoeld is. Ach, zo kan ik het ook, op deze manier is het wel erg gemakkelijk om een leuke collectie sportauto's op te bouwen. (hoezo jaloers???) ...

Via: autotelegraaf.nl6 reacties

Ik ben niet snel jaloers……… maar ja gelukkig is hij lelijk ;)
Denk echt niet dat Das Haus, der Christian zomaar een SLR geeft, daarvoor heeft ie nog te weinig betekent voor Das Haus, en hij is niet voor niks weg bij AMG Mercedes….
Bijzonder: Deze feed had ik via Autotelegraaf.nl, maar nog geen dag later hebben ze de link alweer verwijderd :-? Misschien toch niet (helemaal) waar ???
Er gaan veel geruchten maar hij heeft de auto in ieder geval niet gekregen. Dat ontkennen zowel Albers als DaimlerChrysler. Hij heeft de auto gekocht, waarschijnlijk voor een vriend. Hoe dan ook, gekregen is de auto niet. Dat zou wel heel erg makkelijk zijn!
kan me geen reet schelen of het wel of niet zo is
IK HEB ER ZELF OOK IN GEREDEN in italie op monza

DuszZ ben ook niet jaloers hij mag dat eerder op mij zijn want ik heb er niks voor hoeven doen plus ben nog niet eens 20 hey er zijn weinig mensen van 19 die dat hebben ervaren ofniet soms aaaaight owja de safety car slk amg f1
was ook niet slecht eignlijk moet ik eerlijk zijn die had een beter geluid
@rubinho

SO WHAT GAST!
ga toch ergens anders lopen opscheppen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).