Gereden in de Peugeot 907

Auteur: , 1 Reactie


De schitterende Peugeot 907 werd ontworpen door ontwerpers Gérard Welter en Jean-Christophe Bolle-Reddat. Hij was voor het eerst te zien in 2003 op de Autoshow van Parijs. Bij Autoexpress mochten ze er onlangs een stukje in rijden.

Onder de motorkap heeft Peugeot een dubbele 3.0 liter V6 samengesmolten tot een 500 pk sterke V12, die zich rustig door laat trekken tot 7500 toeren. In iets meer dan 4 seconden zit het monster aan de 100 km/h…

Lees het volledige verslag op autoexpress.co.uk

UPDATE: Autoexpress/EVO heeft een nieuw artikel over de 907 concept.1 reactie

waza auto gek
knap werkje van peugeot mooi moet snel op de weg komen:P:P

WW

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).