Maybach 57S

Auteur: , 2 Reacties

Om aan de vragen van klanten te voldoen komt Maybach met een nieuw type, de 57S. Het standaard vermogen van 550 PK is voor sommigen wat magertjes, dus het vermogen is opgekrikt naar 612 PK. De V12 biturbo motor levert een maximaal koppel van 1.000 Nm; deze trekkracht is elektronisch gelimiteerd ongetwijfeld om de mechaniek enigszins te sparen...


De sprint naar de 100 is hiermee 0,3 seconden sneller, het duurt nu nog maar 4,9 seconden. Ook het chassis van de Maybach is op het nieuwe vermogen aangepast. Uiterlijk is de Maybach 57 S te herkennen aan zijn afwijkende grille, 20 inch wielen en gewijzigde uitlaatpijpen. Vooralsnog is de langere 62 niet in de snelle uitvoering te koop (via autoweek.nl).2 reacties

dit noem ik nou een lijpe bak mooi en snel
Wat een klote auto…gwoon een kopie van de luxere mercedes serie

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).