Mazda MX-5… Dit is ‘m echt!

Auteur: , Geen reacties

Al eerder toonde we op Autoblog een gecamoufleerde MX-5 en later een MX-5 zonder de camouflage. Mazda zelf doet er alles aan om nog niets prijs te geven van de nieuwe generatie MX-5, maar dít is de opvolger van de succesvolste roadster aller tijden. De tweede editie debuteert begin maart op de Autosalon van Genève zal pas eind 2005 op de markt komen. De nieuwe MX-5 lijkt op het eerste gezicht weinig veranderd, maar toch is de auto grondig onder handen genomen. Enkele stijlelementen, waaronder de koplampen en de dubbele uitlaat, zijn van de RX-8 overgenomen.

Lees meer op autoweek.nl of op autotelegraaf.nl.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).