Verbouw je Smart

Auteur: , Geen reacties

.De Smart Fortwo is nu niet bepaald het sportiefste autootje dat beschikbaar is. Maar met dank aan Michalak Design kan de Smart Fortwo worden verbouwd tot een sportwagen. Op basis van de aandrijflijn en kooiconstructie kun je met de kit van Michalak een C7 bouwen. De rest van de kit wordt volledig door Michalak geleverd en bevat onder andere een volledig nieuwe carrosserie in glasvezelkunststof. Er staan drie varianten op het programma: een roadster met hard- en softtop, een eenzitter clubsport-uitvoering en een break met de naam Shooting Break. Zelfs een absolute autoleek zou de kit in minder dan een week in elkaar moeten zetten. De serieproductie start volgens Auto Motor und Sport nog dit jaar. De prijs zou onder de 5.000 euro liggen. Lees verder op Auto Motor und Sport.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).