Rolls-Royce Phantom in langere uitvoering.

Auteur: , 3 Reacties

Wellicht niet geheel verassend, ondanks de ontkenning van Rolls Royce, is er nu toch een langere versie van de Phantom in aantocht. Op de Autosalon van Genève debuteert de Phantom limousine, die maar liefst 25 cm langer is dan de 5,83 meter van de normale Phantom. Met name in het Midden-Oosten en Azië is de vraag naar een langere Phantom groot, dus tijdens de ontwikkeling van de Phantom al direct rekening is gehouden met een langere variant. De extra ruimte komt uiteraard geheel ten goede van de achterpassagiers.


Prijzen? Als je daar moet vragen, val je eigenlijk buiten de doelgroep, dus de prijzen zijn niet publiekelijk bekend gemaakt (via autotelegraaf).

Phantom3 reacties

Wouter, goed verhaal, wat mij opvalt is dat RR de verlengde versie zelf bouwt ipv uitbesteedt aan derden! Dat klopt toch of niet?
Volgens mij klopt dat inderdaad, de wagen wordt gemaakt door Rolls Royce zelf en is geen getunede versie of iets dergelijks.
Ziee ook http://www.whatcar.com/News_Article.asp?NA_ID=213862
vind em heel mooi maar ik heb een foto van een echte rollsroyce phantom limo veel mooier en is zeker 1meter langer veel mooier dan deze mislukte limo

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).