Mercedes SLK volgens Kleemann

Auteur: , 1 Reactie

Als de Deense firma Kleemann aan het tunen gaat, leveren ze geen half werk af. De Kleemann SLK 55K S8 is het meest recente wapenfeit van de Denen. Als basis pakte Kleemann een Mercedes-Benz SLK 55 AMG. Standaard is het in deze auto met 360 pk en een maximaal koppel van 510 Nm allerminst behelpen, maar volgens Kleemann kan het sneller. Zij kunnen op de standaard motor een compressor monteren, waarmee het vermogen stijgt naar 550 pk en het maximale koppel naar 718 Nm...

Lees meer op autoweek.nl.

UDPATE: ook germancarfans.com heeft er een artikel over.1 reactie

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
“Kleemann has announced today they have developed a new aerodynamic body kit for the SLK280 and SLK350. The kit consists of a new front spoiler that reduces negative lift on the front axle at high speeds while providing additional cooling for the front brakes. The kit also contains a new rear spoiler that features Kleemann’s well known diffuser look, as well as aerodynamics to complement the Kleemann trapezoid exhaust. To round off the package, Kleemann added new side skirts and boot lid spoiler that both match the SLK’s naturally striking appearance.”
Meer op http://www.emercedesbenz.com/Nov05/11KleemanComponentsforSLK.html

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).