Ford SAV concept onthuld

Auteur: , 2 Reacties

Ford showt in Genève een studiemodel van een SUV met de naam SAV. De Sports Activity Vehicle heeft een interieur dat beschikt over drie zitrijen. Daarbij denken we dan spontaan aan de Ford Galaxy die inmiddels al 10 jaar in de catalogus staat, maar dat zou voorbarig zijn. Bij Ford is te horen dat dit actief vrijetijdsvoertuig tussen de Galaxy en de nieuwe Mondeo in zou moeten komen. De opvolger van de Galaxy komt dan ook op het onderstel van de volgende Mondeo...Lees meer op Auto55.be, Autoweek.nl of jalopnik.com.2 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
ik vind het een super wagen
van mij mogen ze hem zo op de markt zetten:D
gave bak

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).