Morgan Aeromax

Auteur: , 2 Reacties

Op basis van de Aero 8 heeft Morgan een uniek exemplaar geconstrueerd speciaal voor een klant, Prins Eric I. Sturdza, directeur van de Barings Bank in Zwitserland. De Morgan Aeromax zal, voor die aan de prins wordt overhandigd, te zien zijn op de Salon van Genève. De Morgan Aeromax is in nauw overleg met de klant ontworpen met een aantal specifieke eisen: de deuren van de bagageruimte moeten als vleugeldeuren scharnieren, de bagageruimte moest groot genoeg zijn en als aankleding wilde de klant graag hardhout en een speciaal soort leer gebruiken. De Aeromax is voorzien van een bij BMW afkomstige 333 pk en 450 Nm sterke V8. De Aeromax sprint hiermee in 4,5 seconden van 0 naar 100 en haalt een top van meer dan 260 km/u.

Lees meer op autoweek.nl, en check de wallpapers van Morgan op seriouswheels.com.2 reacties

hmm nou jah et is ma wa je mooi vind…

ik zelf vind het ma een rare auto
Ps late update: de koper is geen directeur van de bank maar de baas zelf. Hij is aan het hoofd van zijn eigen bank. Het auto kosste zo’n 600 000€ maar laten overvliegen zat in de prijs.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).