Nieuwe Lexus IS

Auteur: , 1 Reactie

In de loop van dit jaar zal Lexus de IS vervangen door een nieuw model. De IS wordt de eerste Lexus die met een dieselmotor leverbaar is. Uiteraard is deze zelfontbrander afkomstig van Toyota en wordt ook in de Avensis geleverd. De specificaties zijn exact gelijk en dat betekent 2,2 liter cilinderinhoud, 177 pk en 400 Nm.


Op benzinegebied zijn er ook veranderingen; de IS zal niet meer met de zes-in-lijnmotoren geleverd worden, maar met V6 varianten. De eerste V6 is direct ingespoten van 2,5 liter in de IS250 en waarschijnlijk komen ook een 3.0 V6 (IS300) en 3.5 V6 (IS350).

De IS verschijnt eind dit jaar in de showroom. De sedan bijt de spits af. Meerdere carrosserievarianten staan gepland, waaronder een cabriolet met inklapbare hardtop.

Lees meer op autotelegraaf.nl of autoweek.nl.1 reactie

nu de nieuwe 220 en 250 is er is stan we nog even ver .
wat zijn nu de prestatie’s en het prijskaartje dit kan men toch niet blijven verzwijgen
ward

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).