De nieuwe Honda Civic

Auteur: , 2 Reacties

Honda zal op de Autosalon van Genève een concept laten zien van de nieuwe Civic. Het uiteindelijke productiemodel van deze coupe zal waarschijnlijk alleen op een aantal details van deze studie afwijken. Autoweek meldt dat de nieuwe Civic exclusief voor de Europese markt is ontworpen maar hij doet toch wel erg veel aan de amerikaanse variant denken...

Honda is in Nederland niet erg populair meer, de Honda Accord lijkt niet aan te slaan en de Honda Legend wordt niet eens meer uitgebracht. Met deze nieuwe Civic kan men het tij weleens gaan keren en weer verkooprecords breken zoals de oude Civic dat deed!

De verkoop van de Honda Civic in Europa is overigens gepland voor begin 2006 (via autoweek.nl).

De foto’s van de Amerikaanse variant hadden we hier al eerder gepost.2 reacties

Leestekens EvilJoker!
whahaha, hopelijk dringt het dan nu eindelijk eens tot hem door.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).