Meer info Audi Q7

Auteur: , Geen reacties


"From the inventors of Quattro...", de Audi Q7! Zoals eerder gemeld zou er in Maart meer informatie over de Audi Q7 komen, dat is nu gebeurt met de lancering van de nieuwe Audi Q7 Globe website. De Q7 wordt voor het eerst getoond op de Frankfurt Motorshow in 2005. Via de website is er echter kans om een preview weekend te winnen.

Het preview weekend is 2 maanden voor de Frankfurt Motorshow in September 2005. De Audi Q7 zal vervolgens in 2006 op de markt komen.

Op de website zijn verder een aantal filmpjes te zien van de Q7 (leuke video van bovenstaand plaatje in de woestijn) en ook een viertal wallpapers. De site bestaat uit een soort magazine waarin informatie over de nieuwe Audi Q7 is opgenomen, dit magazine zal de komende maanden worden uitgebreid met steeds meer informatie.

De nieuwe Audi Q7 website is te vinden op q7-globe.audi.com/q7-globe/ (overigens ook bereikbaar via audi.com/q7).

De wallpapers (1600×1200) van de Q7 kun je ook direct hier bekijken: 1, 2, 3, 4.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).