Indruk maken doe je met een gehuurde auto

Auteur: , Geen reacties

We kennen allemaal het programma MTV Cribs wel. Hierin tonen Amerikaanse sterren zonder enige vorm van bescheidenheid hoe decadent zij leven. Gigantische huizen met enorm zwembad, een privé bioscoop en een eigen fitness-ruimte passeren regelmatig de revue. Dan heb ik het nog niet gehad over de garage waar vaak meer exclusieve auto's staan dan je op één hand kunt tellen. Aan dit laatste zit echter een luchtje. Volgens een Amerikaans roddelblad blijkt dat menig van de sterren even snel een aantal luxe bolides huurt alvorens de cameraploeg een bezoekje brengt. Met mijn boeren Hollandse nuchterheid denk ik dan: "Doe toch gewoon, dan doe je al gek genoeg"...Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).