Citroën C2 V6: winkelwagen met 220 pk!

Auteur: , 4 Reacties


Persoonlijk vind ik de Citroën C2 een heel erg leuk autootje..., uhm..., voor mijn vriendin dus. Echter, met een 220 pk sterke V6 achterin, wordt het toch ook een heel leuk karretje voor menig macho kerel die je normaal met geen mogelijkheid achter het stuur van een C2 zou krijgen...

Lees meer op: Djivy.be4 reacties

F*(k das een lekker ding die V6
maar zonder v6 motor vind ik eigenlijk dit auto(tje) het sterkste ontwerp dat de laatste tijd uit de garage reed (prijs+ qualiteit+design) heeft hij gewoon geen enkele concurent tenzij je de suzuki swift niet herkend als een mini wannebee(en dan is de minimum prijs van 10000 euro(Swift) tegen over de 8000(C2) niet in acht genomen.
Daarbij vind ik de C2 stukken sportiever van look
Ik heb zelf een zwarte VTR en vraag mij af hoe dwaas ik me zou voelen in een vette A3 (S3 zelfs) of dergelijke jachtboot man man Das toch triest veel geld rondgooien voor een VERVOERS MIDDEL hehehe ik zou bv dan eerder een VETTE DUCATI ernaast kopen om ECHT te racen (tja iedereen wat wils zou ik zeggen)
hey, vind het wel echt vet hoor een V6 in een C2,
jammer dat hij niet bij mij thuis staat…
Het is een geinig autotje, heb em zelf als exclusive 1.4. Stuurt zoooo lekker. Alleen kan ik akkoord gaan met Sir-5: Het is geen race-machine. ookal steekt ge er een V12 in. En Ik persoonlijk verkies de Yamaha R-6. Niet te snel.
Kan iemand mij zeggen welke velgen hier op deze V6 liggen? merk of naam?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).