Hummer Limousine – deel II

Auteur: , 2 Reacties

Autoblog schreef er al eerder over, maar de Hummer Limousine is nu in Nederland gearriveerd. Het kersverse limousinebedrijf Crystal Limo heeft twee verlengde Hummers die naar verwachting vooral zullen worden ingezet voor VIP-vervoer en voor gebruik in videoclips.

Binnen is ruimte voor acht personen die worden getrakteerd op een een minibar, laserlampen en een neon-sterrenhemel. De Hummer limousine is te huur voor 250 euro per uur bij Crystal Limo. Als je liever je eigen Hummer Limousine hebt, reken dan op ongeveer twee ton voor auto en ombouw.2 reacties

is deze nog te huur voor 07-07-2007 mijn vrindin trouwt en door omstandigheden heeft haar vervoer afgezecht op het laatste moment

wanhoop wanhoop
beau en anoeska
wij zijn geinteresseerd voor de hummer limo voor ons gala. we zijn met 7 personen en zouden de limo graag op 20 december 2007 willen huren. we hebben hem in principe maar een uurtje nodig. het gala is tussen arnhem en nijmegen. in bemmel. zijn er ook kosten voor de afstand die afgelegt moet worden om in bemmel te komen?

m.v.g beau en anoeska

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).