Kleinere Rolls-Royce in aantocht

Auteur: , 1 Reactie

Rolls Royce onderzoekt de mogelijkheden om een kleiner model op de markt te brengen als concurrent voor de Bentley Continental Flying Spur. De Rolls-Royce Phantom kost meer dan het dubbele dan de 235.000 euro van de Bentley en ook de Bentley Arnage kost "slechts" 400.000 euro. Wellicht kan Rolls-Royce dezelfde truc uithalen als Bentley die de Continental Flying Spur baseert op de VW Phaeton. Rolls-Royce valt onder het BMW concern, dus wellicht kan als basis de BMW 7-serie worden genomen. Productiecapaciteit heeft RR genoeg, al eerder kondigden ze aan dat ze makkelijk het dubbele van de huidige jaarproductie van 1000 stuks kunnen draaien.1 reactie

Binnen een jaar komt er meer informatie over het segment waarin deze nieuwe rolls zich zal begeven; http://news.ft.com/cms/s/eb933622-bd03-11d9-b1e3-00000e2511c8.html

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).