Mercedes CLK Cabriolet 320 CDI – Open dieselen

Auteur: , 1 Reactie

Lange tijd wilde Mercedes-Benz geen dieselmotoren in hun cabriolets leveren. Concurrenten als BMW en Audi doen dat wel en zijn daar succesvol mee. Mercedes-Benz is om en gaat nu in de open CLK de nieuwe 3,0 liter V6 dieselmotor leveren. De krachtbron is goed voor 224 pk en een koppel van 510 Nm voor de versie met automaat. De topsnelheid ligt op 245 km/u en de sprint naar de 100 met automaat is slechts 7,5 seconden. De handgeschakelde versie levert "slechts" 415 nm en daarmee duurt de sprint naar de 100 een seconde langer.De CLK 320 CDI verschijnt begin van de zomer in Nederland, maar de prijs is nog niet bekend gemaakt.1 reactie

Ulrich Schmidt
… en Cabrio Care schijnt al een hardtop te leveren voor de CLK 209!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).