Racende studenten in Enzo en Lambo

Auteur: , 22 Reacties

Er circuleert weer een kek filmpje op het net. Studenten die in een Lamborghini Murcielago en een Ferrari Enzo over de Nederlandse snelwegen racen. Daarbij bereiken zij snelheden van bijna driehonderd kilometer per uur. De politie zegt hier niets tegen te kunnen doen tenzij de studenten op heterdaad betrapt worden. De auto's zijn niet van de studenten zelf maar zijn uitgeleend door een rijke vastgoedmagnaat.


Geenstijl.nl verwacht nog meer van dit soort heerschende filmpjes. Na de post gisteren op GeenStijl is zelfs op hoog niveau overleg geweest met het Openbaar Ministerie over deze door het KLPD als boomklevers (45 mb aan crashes) bestempelde hardrijders.

De site van de studenten is offline, gelukkig heeft Geenstijl een mirror van de video geregeld. De site zal binnenkort op www.supercar-world.com gehost worden zo wordt bij de reacties op geenstijl.nl geschreven.

Het nieuws is inmiddels ook te lezen op nu.nl.

Op het autoweek forum is al een nieuwe race aangekondigd, die uiteraard weer op film zal worden opgenomen.22 reacties

volgas rechtuit kan elke koe wel, als ze ook was in de bochten hadden gedaan was het echt top.
Ik ben natuurlijk stinkend jaloers, want écht planken doe je in zulke auto’s, maar een tikkeltje onverantwoordelijk vind ik het wel, zo op de openbare weg. Blaas dan gewoon even naar Duitsland of op een circuit (of ben ik te braaf?)
Ja, te braaf… het is natuurlijk gevaarlijk dit in Nederland te doen maar volgens mij zijn er in Duitsland relatief minder (of evenveel?) ongelukken terwijl je daar wel legaal flink kan doorjakkeren. Nederland is gewoon veel te heilig wat betreft de maximumsnelheid!
Ben trouwens benieuwd naar de tweede video, misschien gaan ze dan meer bochtjes rijden/filmen ;)
Gewoon Gassen
Gruwelijk vette video.
Gewoon gassen
Op stukken waar ze 200+ reden waren nauwelijks auto’s. Trouwens wie plankt nou niet zulke auto’s en op de openbare weg is de video nog vetter. Video van op een circuit is gewoon saai en zuigt zwaar. Die koppen van die managers waren lachen man!!!!!!
als je in zo’n auto rijd hou je je niet in
super gaaf ik zou wel een keer mee willen als het zou kunnen ik rij zelf nissan almera 2.0liter 144pk ook wel leuk maar dit slaat echt alles mag ik een keer mee
Ik ben laatst meegeweest in een F1-uitvoering van de dikke Ferrari 575M Maranello. We hebben toen ook 240 gehaald gewoon hier in Nederland.
JA IK HEB OOK OOIT IN EEN FERARRI ENZO GEREDEN EGT KANKER GRUWLIJK
Sir Smokalot
En toen werd je wakker….
(waarschijnlijk met je kop bovenop de capslock-toets, of niet?)
ja klaas…mijn pa heet bill gates, dus ik heb 10 miljoen gekregen en ben nederlands gaan studeren.
LOL! @ Sir smokey
Heerlijk zo hard rijden !!! Ik heb vier jaar in duitsland gewerkt heerlijk die autobahn waar je zo hard mag rijden als je wilt.
Als het rustig op weg of snachts waarom zou je dan niet hard rijden dan blijf je tenmiste wakker. Ik rij ook wel eens 240 km per uur in nederland met mijn opel astra opc.
Nee dat 120 km of 80 zones dat helpt !!!
ja, zo hard rijden is inderdaad niet moeilijk op een recht stuk, ik ben van de zomer ook mee geweest met een SLR ophalen. We hebben daar in duitsland 280 gehaald maarja als je zo hard rijdt dan gaat de zijkant heel snel voorbij maar de weg niet. Het lijkt net alsof je 180 rijd, Maarja als ik mijn diploma ga ophalen dan vraag ik hem toch ook mee hoor, ik moet er zelf ook een keer in hebben gereden. Niet dan?
hebben ze die lambo nu gekocht
Hier de langere versie: http://www.ryoni.com/videos/ferrari_enzo.html

Met dank aan Danger voor de tip!
Leuk filmpje om te zien wat de prestaties zijn! Alleen liefs op de autobaan in Duitsland waar het verkeer niet zo druk is. (levensgevaarlijk wat deze gasten doen).Hier kun je weer duidelijk zien dat als zo’n Ferrari in verkeerde handen valt in dit geval twee idiooten! Dat ons merk op zo’n manier heftig wordt verziekt.

Logisch dat agenten iedere keer ons aanhouden om alleen maar te vragen’hoe hard gaattie ennne mag ik ff die motor zien? Lekker hoor? ff nomaal toeren in Nederland kan niet meer door dit soort mensen die een Ferrari misbruiken!
bij mij doet hij het niet
Wel gaaf om met zulke auto’s te mogen rijden. Maar vindt het te ver gaan om aan een paar jochie’s dit soort auto’s uit te lenen. Vooral de Enzo, bestemd voor een paar geselecteerde mensen op aarde en wat rijdt er mee ?? Laat ze lekker gaan werken en sparen voor een eigen auto. (ben tikkie jaloers)
Ja, het jammere is dat als je hier je hele leven voor spaart veel mensen het nog niet kunnen betalen. Dus zo’n kans moet je altijd grijpen, of je debiel bent of niet!
het spijt me wel hoor maar dit heet echt auto’s afraggen…

met die 360 ff paar krassen op de achterkant van de bumper.
lamborghini die helemaal afgetrapt wordt en de enzo op zijn staart trappen.

mag wel met wat meer liefde!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).