Zwitserse Sportwagen Orca C 113

Auteur: , 1 Reactie

Dat men in Zwitserland niet alleen goed is in het maken van uurwerken wil sportautofabrikant Orca in Genève aantonen met de Orca C 113. Deze lichtgewicht sportauto weegt niet meer dan 850 kilo en is goed voor 650 pk, waarmee je in 3 seconden naar de 100 km/h wordt geduwd en binnen 8,5 seconden aan de 200 km/h zit.

Dit rappe baasje, natuurlijk compleet met vleugeldeuren, gaat over de toonbank voor ongeveer 300.000 euro. Je meot er wel snel bij zijn want van de Orca C113 worden slechts 99 exemplaren geproduceerd.

Lees meer over de Orca C113 op het Duitse auto-motor-und-sport.de, op autoindex.org of op de officiele website van Orca Engineering: Orca-e.ch.1 reactie

sjoerd volleberg
Deze auto lijkt mij een superauto, althans ik vraag me af verslaat hij de enzo..? kunt u hierop reageren en meer info over dit merk sturen en deze auto.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).