Scion Coupe en Hiphop

Auteur: , 2 Reacties

Scion, het speciaal op jongeren gerichte dochtermerk van Toyota, zal eind maart op de 2005 New York International Auto Show de nieuwe concept t2B presenteren. Er zijn nog geen afbeeldingen beschikbaar van deze nieuwe coupé. Wel is bekend geworden dat Scion een record label is begonnen om nieuwe hiphop bands te onder contract te zetten.

De Toyota Motor Sales company heeft al een aantal sampler CDs gemaakt met rauwe beats (ook op vinyl natuurlijk!) die tijdens de promotie van nieuwe wagens gebruikt zullen worden. Lees meer op scion.com (via jalopnik.com).

Lees hier het artikel over de Scion t2B.2 reacties

hoe kom ik in nl aan een scion tc
Mmhhh . . . aan de achterlichten te zien een vleugje Celica, zeer zekers niet verkeerd.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).