Naast Shell V-Power nu ook BP Ultimate

Auteur: , 1 Reactie

Met V-Power belooft Shell een brandstof die zuiniger is in gebruik, betere prestaties levert en schoner is voor het milieu. De concurrentie kan dan natuurlijk niet achter blijven. BP belooft met BP Ultimate feitelijk hetzelfde. BP Ultimate is vanaf begin maart verkrijgbaar als Ongelood 98 en als Diesel. Met hulp van van coureur Jan Lammers, heeft de eerste consument op 4 maart zijn auto volgetankt. Ik blijf me echter af vragen of het écht werkt. Het zal best schoner zijn, maar of je er werkelijk meer vermogen van krijgt. Ach..., voor sommige mensen is het placebo-effect al bevredigend genoeg...

BP Ultimate brandstoffen zijn vanaf 4 maart te koop bij BP’s eigen stations in de regio Amsterdam en vanaf half april in de rest van Nederland (de overige onder BP vlag opererende stations volgen snel).

Lees meer op: BPUltimate.nl1 reactie

ik heb een mercedes c280 uit 1997 ik tank alijd euro95 maar hij presteert niet goed kan ik ook superplus 98.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).