Levertijd Landwind – SUV uit China

Auteur: , 6 Reacties

De belangstelling voor de Chinese SUV Landwind is overweldigend. Vanaf 16.950,- incl. btw/bpm is een 2.0 liter versie leverbaar en ook deze basisversie zal zeer compleet worden geleverd inclusief airco en leren bekleding. Eerder schreven we al uitgebreid over de Chinese Frontera en over de overweldigende belangstelling die rond de uit China afkomstige SUV was ontstaan.

Duidelijk is in ieder geval dat er 2 jaar fabrieksgarantie zal worden gegeven. De importeur van Landwind heeft aangekondigd dat de Landwind op termijn leverbaar zal worden met 4WD, automaat, grijs kenteken en diesel.

De verkoop zal medio mei 2005 van start gaan en ook een dealernetwerk zal worden opgezet. Tegen die tijd moet ook bekend zijn welk trekgewicht de Landwind mag hebben.

De officiƫle Nederlandse site voor Landwind is hier te vinden.6 reacties

r.seltenrijch
Kunt u mij op de hoogte houden waar en wanneer de landwind te koop is
graag info 2WD 5deurs dieselmotor
W. Bottelier
Ik wil graag gedetailleerde informatie over alle uitvoeringen met daarbij de prijzen en levertijden. Ook wil ik de dealeradressen weten.
Dan moet je gewoon even kijken op http://www.jmclandwind.nl
Zoals in het artikel ook al staat…
duyssens nadine
Graag had ik meer info over de prijs,vooral taksen en invoerrechten vd auto’s
Iemand toevallig ook de botsproeven gezien die op de site van de ANWB staan?? Blijft namenlijk helemaal niks van over van deze auto bij een botsing. Is dus echt geen optie deze auto…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).