Honda Jaws

Auteur: , Geen reacties

Honda Jaws zou een veel betere naam zijn voor de NSX-R GT die alleen in Japan te verkrijgen zal zijn. De NSX is zeer succesvol in het Japanse GT kampioenschap en nu is er een vervaarlijke straatversie van de racer uitgebracht. Op reclamestickers na ziet de straatversie van de NSX-R GT er hetzelfde uit als de raceauto, waarbij vooral de enorme luchtinlaat achter het passagierscompartiment opvalt. De luchtinlaten aan de voor- en zijkant van de auto en een fikse spoiler met diffuser achterop stammen ook af van de raceversie. Helaas zijn de prestaties niet echt aangepast aan het woeste uiterlijk, de sportwagen heeft ‘slechts’ een 3,2-liter V6. Nog altijd goed voor 280 pk en een maximum koppel van 304 Nm, maar dat zijn cijfers die vandaag de dag niet echt wereldschokkend zijn.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).