Ex-pitspoes binnenkort in F1?

Auteur: , 8 Reacties

Een ex-pitspoes wil tot de door mannen gedomineerde wereld van de motorsport toetreden. Keiko Ihara heeft reeds in in 1999 haar hoge hakken en make-up ingeruild voor een overall en helm, ze was toen 26. Binnenkort zal ze gaan racen voor het Carlin Team in de F3 Championship, haar uiteindelijke doel is om in de Formule1 te racen en de Duitse kampioen Michael Schumacher eens even een lesje te leren. Na zes jaar competitie in middelmatige leagues uit Azië, Engeland en Frankrijk, maakt ze zich nu klaar voor de Britse Formule-3 series. Deze serie heeft ons F1 helden als Ayrton Senna en Mika Hakkinen gebracht...

Ihara is de tweede Japanse vrouw die internationaal is doorgebroken, Tomiko Yasikawa was de eerste, zij reed de beroemde 24 uur van Le Mans 24 in 1992.

Lees meer op bbc.co.uk.8 reacties

hoi mijn naam is antoinette maloon
zou me graag willen inschrijven voor pitspoes alleen kan nergens op inter net daar iets over vinden van daar deze manier. Hoop graag iets trug te horen of informatie op mijn vraag te krijgen.
Vriendelijke groet antoinette mallon
Sir Smokalot
Maar voordat je dat doet kan je het beste even een paar foto’s van jezelf plaatsen, om jezelf in de schijnwerpers te zetten bij de eventuele bobo’s die hier meelezen, zeg maar… :):)
Heidekonijn
Dat kan nog lachen worden. Een paar jaren geleden deed Vlaams überblondje Joyce de Troch mee aan Belcar met een 911… en reed prompt snellere rondetijden dan menig geroutineerd ‘professioneel’ piloot. Oeps.
Het kan aan mij liggen, maar zo’n lekkere pitspoes vind ik dit niet.
vrouwen kunnen nooit F1 rijden, ze hebben te weinig borstspieren en testoron.
Nou, een fan heeft ze al !
Hallo allemaal,

Eindelijk vind ik wat mensen die geinteresseerd zijn in het werk Pitspoes!

Ik ben momenteel op zoek naar een aantal Pitspoezen.
Wat de bedoeling is leg ik graag uit via de mail.

Er staat ook een advertentie op Marktplaats.nl onder banen, promotie en flyeren.

Ik hoor graag van jullie.

[email protected]

Met vriendelijke groet,
Daan van der Graaf

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).