Alfa Romeo Brera Spider

Auteur: , Geen reacties

Na de zomer komt de dichte versie van de Alfa Romeo naar de dealers en zeer waarschijnlijk wordt rond die tijd ook de Brera Spider onthuld. Vanaf het begin van het ontwerp is er rekening mee gehouden dat van de auto ook een cabriolet-versie moest komen. De Brera Spider krijgt geen metalen klapdak, maar een regulier canvas dak.

Het motorenaanbod zal hetzelfde zijn als bij de Brera coupé, dus zal er een 3,2-liter V6 van 260pk, een 2,2-liter JTS 185pk en mogelijk ook de 2,4-liter JTD met 200pk komen in de Brera Spider. Begin 2006 zullen de eerste Brera Spiders op de weg verschijnen.

Bekijk een paar afbeeldingen van de Brera op autoexpress.co.uk.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).