Esnasports uit Maleisië komt met de Esna Venere

Auteur: , 2 Reacties

Uit Maleisië komt niet alleen lekker pittig eten, maar binnenkort ook een pittig geprijsde sportauto. De nieuwe auto heeft de naam Esna Venere meegekregen en wordt gebouwd door Esnasports, een divisie van Proton Motors. Officieel zal een productierijp prototype op de Autoshow in Genève 2006 worden gepresenteerd. Esnasports geeft aan inmiddels al 20 bestellingen op zak te hebben. Daarnaast is eveneens het plan om met de nieuwe bolide deel te nemen aan de 24 uur van Le Mans.

Via: Jalopnik.com2 reacties

hi,
I see u have interest in esna venere.
this is a photo of the real life concept car of esna venere, launched yesterday.

http://fotoweb.bernama.com/foto/new/viewphoto.asp?autonum=4310&page=10

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).