BMW 3-serie door AC Schnitzer

Auteur: , Geen reacties

Hadden we eerst al de nieuwe BMW 3-serie die getuned is door Hamann Motorsports, nu is ook de Duitse tuner AC Schnitzer van de partij. Schnitzer biedt motortuning voor de 2.0-liter 163pk sterke diesel. Na de behandeling levert de beemer 200pk. Voor alle motorenvarianten biedt AC Schnitzer een sport-einddemper en ook een leuke racing-pijp behoort tot de mogelijkheden.


BMW 3-serie door AC Schnitzer
Ook is er nog het aƫrodynamische pakket. Het pakket bestaat onder andere uit een riante voorspoiler, een dakspoiler aan de achterzijde, een kofferbakspoiler en een opvallende bumperspoiler aan de achterkant en sportspiegels. In het interieur is een sportstuur met airbag aanwezig en er zijn een aantal aluminium accessoires waaronder een pookknop, handremhandels, pedalen en voetsteunen. Zelfs de knop van de i-Drive kan in aluminium worden gevat (via mwerks.com).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).