Lamborghini golfkarretje

Auteur: , 1 Reactie

Er is een nieuw model van Lamborghini te koop in Nederland... een golfkarretje. Je bent dan echt helemaal de man als je met deze dikke bak op de golfbaan je ding doet. 4pk sterke elektromotor op een golfkar van 299kg, dat kan gewoon niet fout gaan. Nu alleen nog de velgen wat opwaarderen want zonder spinners ziet het er natuurlijk niet uit. De golfkar is onderdeel van een enorme collectie golf-accessoires van het merk Tonino Lamborghini.

Andere zaken die in de catalogus staan zijn kleding, parfums, sieraden, elektronica en ook golf-accessoires (via autoweek.nl).1 reactie

Heeft zo`n ding een elektromotortje?
Goh nooit geweten.
Gaat zeker snel leeg dan he?
Nou Essent blij met de jaar afrekening. :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).