Chevrolet TrailBlazer SS

Auteur: , 3 Reacties

Zoals we bij BMW de letter M, bij Audi de letters S en RS en bij Mercedes de letters AMG kennen, zo staat bij Chevrolet de toevoeging SS voor sportiviteit. De TrailBlazer is de eerste SUV die door Chevrolet´s SS-afdeling is aangepakt. Kenmerken: snel accelereren en direct reageren. Een Corvette V8 zorgt bij deze TrailBlazer V8 voor de aandrijving en maakt er een ware sportauto van. Chevrolet presenteert de TrailBlazer SS in het najaar van 2005 op de Amerikaanse markt. Hij zal worden geproduceerd in de GM-fabriek in het Amerikaanse Moraine, Ohio...


Lees meer op: Autowereld.com3 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
ziet er best wel goed uit ik snap niet wat er slecht aan is
Inderdaad, ik vind het nog best dik bakkie
Dit is van 21 maart 2005 hoor jongens……..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).