Lancia Ypsilon Sport

Auteur: , Geen reacties

Lancia heeft bevestigd dat er een snelle versie komt van de Ypsilon, we hadden het hier al eerder over. Het merk wil "terugkeren naar sportiviteit"... Geen mens weet echter hoe Lancia dat gaat invullen. De eerste stap lijkt in ieder geval een wagen op basis van de Ypsilon Sport, die onlangs op de Autosalon van Genève is gepresenteerd, waarvan in 2006 een productiemodel moet komen. Het is al zeker dat onder de motorkap de 150 pk sterke dieselmotor zal komen, net als in het studiemodel.

Waarschijnlijk zal de sportieve Ypsilon niet zo uitbundig zijn als de concept car; op verschillende details zullen de auto´s van elkaar verschillen. Lees meer op autoweek.nl.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).