Ford Shelby Cobra GT500

Auteur: , 13 Reacties

De meest krachtige Ford Mustang ooit die met fabriekproductie is ontwikkeld zal volgend jaar de straat opgaan. De Shelby Cobra GT500 is een geslaagde samenwerking van legende Carroll Shelby en het Ford Special Vehicle Team (SVT). Vandaag wordt de wagen op de autoshow in New York getoond, en hij is vet!


Lees het volledige artikel op gotmustang.com en het interview op nydailynews.com. Op edmunds.com staat overigens een video waarin mister Shelby himself even met de auto speelt… kick!

Ford Shelby Cobra GT500 uitleg
Voor meer foto’s kijk op het forum van gotmustang.com of svtperformance.com.13 reacties

vette bak maar hoe groot zijn de wielen?
hoeveel stuks zijn er van gemaakt
heeft er iemand meer infomatie over de mustang shelby
ik wil het het liefst hebben voor de maand mei erna is ook nog goed heb je infomate mail dan naar [email protected]
Coole car,

Hoeveel kost zo’n ding nou pcies??

plz reply.
Andreas Lischer
zozo wat een mooie auto.. deze auto is helemaal mij smaak. het lijkt wel van de bmw 540 maar dan anders in amerikaanse auto vindt ik dan hoor:) maar hoeveel kost die ford shelby gt500? is de transformaatsie ook in automaat of is aleen in schakel? het zou wel gaaf zijn als in automaat is. kunt u aub mij bericht door sturen op mij email adres?.. vriendelijke groet Andreas lischer
Andreas Lischer
owjaah sorry ik bedoel dat u mij wilt reageren hoeveel die ford shelby gt500 kost en ook in automaat is. niet bedoel mijn bericht door te sturen hoor maar aleen om te weten:) alvast bedankt
Andreas Lischer
is die all in nederland vekrijgbaar?
Danny Goyvaerts
als je meer info wilmoet je op de site http://www.shelbyautos.com/ gaan kijken de prijs zou rond de 46500 dollar liggen
Danny Goyvaerts
Shelby heeft 2 officiele dealers in europa deze kunje vinden op de website hierboven
Andreas Lischer
hey maar waarom is de nieuwe ford mustang gt500 niet in automaat? de oude gt500 heefd het wel en de nieuwe niet? sorry maar ik vindt dat de nieuwe ford mustang shelby gt500 ook in automaat moet. vindt ik eigenlijk:( want in nederland is nooit in automaat vekrijgbaar en ze zouden nooit eentje automaat voor maken:S
IK Geil op de OUDe Shelby GT500 ’67. ma serieus bij UP kan je de elanor kopen voor 120.000 dollar: wat een geld! :O omg. maja dan hej ook wat. !:D en dat is dan ook de goedkoopste versie. kwil later ook zon auto. kben nu 15 ma als ik rij bewijs heb wil ik echt ooit een muscle car maja een gt500 in goede staat is over de 100.000 :O maja dan maar een Fastback! :D zijn ook strak. of een oude opknappen :D


check http://www.uniqueperformance.com das amerikaans bedrijf die custom gt500’s verkoopt!

latro!
Andreas Lischer
tja meschien zat ik ook all aan te denken van een ford mustang gt 2005 dan op laten tuning met automaat van 500pk uit te brengen. maar ik zou heel graag de allernieuwste ford mustang shelby gt500 die in automaat was dan zou ik helemaal bloedgeil op zijn. maar tja ik ben bang dat er nooit een van de nieuwe ford mustang shelby gt500 in automaat uit gaat brengen:( vindt wel stom hoor het hoort automaat ook erbij te komen dat heefd de oude shelby ook. waarom gaan ze niet de automaat van de ford mustang uithalen en dan de nieuwe ford mustang gt500 erin laten zetten? ik vindt dat de nieuwe ford mustang shelby gt500 ook automaat op moet komen. als dat er heel veel van die ford mustang shelby gt500 met automaat was dan is het helemaal af. en dan was mij droom uitgekomen. mja het blijft voor altijd schakel:( egt jammer gewoon.
Er zijn nederlandse bedrijven die inporteren auto’s uit het buitenland en ik ken zon bedrijf die doet speciaal in amerikaanse auto’s en toevallig ook Ford mustang en de Shelby GT500 en de GT500KR verzie ook.
Hier bij de link van de site: http://www.usa-car-today.nl/nm/102/Cars.html

Deze hebben verschillende Ford’s, leverbaar in verschillende kleuren naar keuzen, je hebt veel mogelijk heden om zo je eigen smaak auto aan te kunnen schaffen.
Tekst die op de site staat:

Wij kunnen voor u ieder gewenst merk of uitvoering, dus ook Japanse auto’s, voor u importeren en op kenteken zetten.
Denkt u eens aan de Ford Edge, de Ford Mustang, Chevrolet SSR, een Dodge Charger SRT8 , Shelby cobra GT 500, een exclusieve Lincoln navigator, of een hybride auto dus half electrisch, alles is mogelijk.
Er zijn 2 trends waarneembaar en dat is “the return of the musclecars” , de Mustang Shelby, Chargers, Challengers, en ook de Camaro’s gaan, weer in productie en leverbaar met motoren vanaf 250 tot 500PK.

Hoogstwaarschijnlijk zullen ze de Ford Shelby GT500KR ook kunnen transporteren, ze kopen ze in het buitenland in (USA) en leveren ze hier weer uit aan de klant.

Veel succes ik koop een Ford Shelby GT500KR met 500PK 6 versnellingen V8 Supercharge, en zo nog wat leuke gein voor 85.000 a 95.000 euro

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).