Mercedes-Benz R-Klasse is onderweg!

Auteur: , Geen reacties

Bijna alle auto-sites berichten erover. De Mercedes-Benz R-klasse komt er definitief. De eerste concept car van de R-klasse werd al in 2002 aan het publiek getoond. Volgens Mercedes is er sprake van een geheel nieuw voertuigconcept.

“Het model verenigt de voordelen van bekende autocategorieën zoals de sportieve sedan, combi, mpv en SUV.” De R-Klasse beleeft zijn wereldpremière op de New York International Auto Show. Vanaf de herfst is het model verkrijgbaar op de Amerikaanse markt. De Europese introductie staat gepland voor begin 2006…

Het nieuws is oa te lezen op autoweek.nl en autotelegraaf.nl

Ondertussen is Opel bezig met een model dat de strijd aan moet gaan met de R-Klasse.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).