Facelift BMW X3

Auteur: , 1 Reactie

De BMW X3 is geen onverdeeld succes, wat wellicht gedeeltelijk te wijten is aan het uiterlijk. BMW gaat waarschijnlijk zeer snel over tot een facelift van de X3. De voorbumper en grill worden wat gestroomlijnder gemaakt, zodat ze niet meer zo opvallen. De achterkant wordt meer in lijn gebracht met de X5, waarbij de achterklep strakker aansluit op de bumper. Ook zou de X3 de nieuwe 3.0 liter twinturbodiesel met 272 pk uit de 535d krijgen. Het blijft afwachten of dit de X3 populairder maakt, want het prijsverschil is en blijft (waarschijnlijk) niet erg groot.

Lees meer op autocar.co.uk.1 reactie

Nederland krijgt ivm capaciteit van de fabriek niet meer auto’s toegewezen. Uiterlijk is subjectief, maar de rijkwaliteiten zijn bijzonder goed voor een SUV. Nadeel alleen is gelet op de hoge prijs (met dank aan de staat), dat mensen moeilijk concurrenten kunnen aanwijzen. Voor hetzelfde geld koop je ook een Touareg of een xc90. Feit is dat de x3 de auto is voor iemand die wel BMW rijeigenschappen wil hebben in een iets compacter en minder aanwezig model dan de x5 !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).