Sebring best verkochte cabrio in US

Auteur: , Geen reacties

Hier is het een bijzondere verschijning maar in de US is het de best verkochte cabriolet. De Chrysler Sebring Convertible heeft zijn positie als best verkochte cabriolet in Amerika kunnen behouden. Het is nu de derde achtereenvolgende keer dat deze Chrysler de ranglijst aanvoert. De afgelopen negen jaar stond de dakloze Sebring zeven maal bovenaan!


Dit jaar kochten 37.147 Amerikanen een open Sebring. Totaal werden 315.000 cabrio’s gekocht, een stuk meer dan het jaar daarvoor. De groei komt door de introductie van nieuwe modellen, waaronder de PT Cruiser, BMW 645Ci, Mini Cooper Cabrio, Audi A4 Cabriolet, Lotus Elise en Chrysler Crossfire (via autotelegraaf.nl).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).