Chevrolet Blazer meest dodelijke auto in US

Auteur: , Geen reacties

Onlangs schreven we op Autoblog.nl nog over de snelle Chevrolet TrailBlazer SS. Ik verwacht niet dat er veel Nederlanders zijn die net op het punt stonden er één aan te schaffen, maar mocht dit wel het geval zijn, 'bezint dan eer gij begint'. Met de veiligheid is het bij Chevrolet niet altijd even best gesteld. Uit een studie van de Amerikaanse overheidsinstantie Insurance Institute for Highway Safety blijkt dat de tweedeurs Chevrolet Blazer, het langzamere broertje van de SS, de auto is waarin de meeste chauffeurs verongelukken. Bovendien is het 4x4-model de allergevaarlijkste auto wanneer deze over de kop slaat...

Lees meer op: Autotelegraaf.nlEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).