Realitysoap racen en verlies je auto

Auteur: , 1 Reactie

Pinks: een nieuwe realitysoap in Amerika laat deelnemers tegen elkaar straatracen met als inzet de eigendomspapieren (pink slips) van hun auto. De afleveringen worden vanaf Juli pas uitgezonden maar vandaag is de eerste episode al online te bekijken, "lose the race, lose your car"! Weer eens wat anders dan Big Brother.

In de eerste aflevering racen hot rods driemaal tegen elkaar en is online te zien op pinks.tv. De show wordt gemaakt door SPEED Channel in samenwerking met racingjunk.com. De deelnemers strijden niet alleen op snelheid maar onderhandelen ook over de lengte van de baan, condities van de weg en andere parameters. De nieuwe serie wordt officieel vanaf Juli uitgezonden op The SPEED Channel. Ze zijn nog op zoek naar racers…1 reactie

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Thanks for noticing our show!
We hope to be able to see it on the air in your country!

Stephen Pullin
Producer

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).