Vierdeurs coupe wordt een hype

Auteur: , 4 Reacties

Na de Mercedes CLS 500 wil nu ook Volkswagen een vierdeurs coupé gaan maken. De Duitse autofabrikant heeft de laatste twee jaar geprobeert het gat tussen de nieuwe Passat en Phaeton te vullen, alsmede de concurentie met Mercedes aan te gaan. Als je van je vriedin geen coupé mag, dan koop je toch gewoon zo'n bak?

De Volkswagen variant zal waarschijnlijk goedkoper zijn dan de CLS…
lees meer op edmunds.com en auto-motor-und-sport.de.4 reacties

OK de CLS vind ik echt erg mooi, maar origineel is het idee natuurlijk niet. De Alfa Romeo 156 was er al in 1997 met de twee “verborgen” achterdeuren.
Effe wachten…, wil iemand mij even knijpen… Lees ik het nou goed…??? Vergelijk je hier de CLS met de 156 X-( ???
Geweldig…”Als je van je VRIEDIN geen coupé mag…” Misschien eerst je spellingsdiploma halen en dan mag je van je vrieNdin een coupé kopen. Wat een sexistische opmerking zeg!
In ieder geval, uit het oogpunt van een VROUW: het kinderzitje is zo lastig te plaatsen in een coupé. Daarnaast is de kofferbakruimte in een coupé zo klein dat we het strijkijzer, lading afwasborstels, stofzuiger en aanverwante vrouwenartikelen niet kwijt kunnen ;-)
Maar het scheelt wel weer twee deuren als je de auto aan het poetsen bent: http://www.autoblog.nl/archive/2005/04/05/vrouwen_zijn_fanatieke_autosop

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).