400pk Alfa Romeo 147 GTA

Auteur: , 8 Reacties

Standaard is de 147 GTA al geen stakker met een 3.2 V6 en 250pk, maar toch vond het Engelse AutoDelta dat niet genoeg. De Autodelta 147 GTA AM 3.7 die twee jaar geleden uitkwam leverde maar liefst 328pk met een tot 3.7 liter vergrote V6. Deze 147 maakte bij TopGear erg veel indruk op de presentators en wist in de handen van de befaamde Stig rivalen als de BMW M3 en Porsche 911 Turbo voor te blijven. Behoorlijk indrukwekkend voor een voorwielaangedreven hatchback.

Maar ach, 250 of 328pk, het is nooit genoeg en dus heeft AutoDelta nu een nieuw beest gelanceerd: de Autodelta 147 GTA AM Super. Dankzij een supercharger levert 147 GTA nu 400pk en dit alles nog steeds via de voorwielen. Als promotie wordt er nu met deze 147 en enkele andere AutoDelta Alfa Romeo’s een tour door Europa gedaan.

Lees meer op italiaspeed.com of autodelta-tour.com.8 reacties

bruuuuut
italiaanse rotzooi, wordt nooit wat met dat merk
nicky gta man
haha rotzooi ze je zet hem eens naast de jouwe hahahahahahaha
extreem vet mar hoe wil je in hemels naam die 400pk goed benutten met maar een Q-2 systeem k denk dat je beter Q-4 kunt hebben voor de wegligging alleen de auto wordt dan wel zwaarder, maar het is wel beter dan veel onderstuur hebben met een minder zware auto.
en weet iemand de prijs??? want dat lijkt me wel leuk om te weten
ALFA 147 GTA BLACK
400 pk is leuk,maar elke snelheid went
Ik weet niet wie je ben j heller, maar verstand van auto’s heb je dus duidelijk niet. Jij rijdt waarschijnlijk nog rond in een halfgare kadet of zo… stakker…
Vincent Alfa75 G34K
j heller komt waarschijnlijk uit de jaren 1810,.. waar ze toen nog op paarden reden

;)
J Heller;Een fiets met zijwielen en waarschijnlijk ook geen rijbewijs!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).