Honda werkt aan een come-back voor de CRX

Auteur: , 2 Reacties

De Honda CRX verdween in 1999 van het toneel, maar er wordt hard gewerkt aan een come-back op basis van de nieuwe Civic. De CRX was vooral geliefd bij tuners en werd vaak door zowel de huis-tuin-en-keuken tuners als de meer professionele tuners flink uitgebouwd. Een opvolger voor de 2-zits sportauto kwam er echter niet. Op de Autosalon van Genève heeft Honda een concept car laten zien, die een voorbode is van een nieuwe Civic die begin 2006 zal verschijnen. Van dat model zal in 2007 ook een CRX verschijnen. Die wordt weer zoals we hem kennen van vroeger: een kleine 2-persoons coupé...

Lees meer op autoweek.nl.2 reacties

Leestekens EvilJoker!
eindelijk een waardige opvolger voor de crx waarmee ik helaas een ongeval gehad heb en nu een ander merk rij maar een mooiere auto als de cr-x bestaat er niet, enkel de cr-z kan de crx doen vergeten

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).